Miksi? Mitä? Kenelle?

Nyrkkeily on lajina vaativa, mutta samalla erittäin palkitseva. Se ei ole varsinainen voimalaji, vaan nopeusvoima- ja taitolaji. Nyrkkeilyssä tarvitaan eri osa-alueita optimaalisella tavalla. Kilpailemaan nyrkkeilyssä pääsee, kun on harjoitellut riittävästi nyrkkeilyssä vaadittavia taitoja. Vain harjoittelemalla pääsee mestariksi! Kilpanyrkkeily on tarkoitettu 11-40-vuotiaille iskijöille!

Kuntonyrkkeily on erinomainen kuntoilumuoto niska-hartiavaivoista kärsiville. Kuntonyrkkeily on monipuolinen kuntotunti, jossa kaikki lihasryhmät joutuvat töihin. Tunnit ovat vauhdikkaita, vaihtelevia, jokaiselle sopivia ja tunnin jälkeen tunnet olosi energiseksi. Kuntonyrkkeilyssä tyrmäät vain kaloreita! Sopii mainiosti myös vanhemman ja nuoren yhteiseksi harrastukseksi. Kuntonyrkkeilyä voi harrastaa 11-vuotiaasta eteenpäin ja jatkaa vielä seniorivuosinakin.

”Oikeus olla vilkas, oikeus olla energinen”

Vilperi_box_logo
-toiminta on suunnattu 4-7 -vuotiaille

veijari_box_logo
-toiminta on suunnattu 8-11 -vuotiaille

Kysy myös yksityistunteja ja kerro toiveesi.

Kaikki toimintamme tapahtuu asiantuntevassa ohjauksessa ja turvallisessa ympäristössä. Harrastajat huomioidaan yksilöllisesti. Porin NMKY on menestyksekäs nyrkkeilyseura!

Kaikki harjoitukset ovat porin Urheilutalon nyrkkeilysalissa.

Toimintaan voi aina tulla paikan päälle tutustumaan!